NIEK GROOT, heeft tijdens het jubileumcongres de: “Harriette Verwey Award” in ontvangst genomen.

Via LOI Hogeschool is het mogelijk het verkorte programma Ergometrie en inspanningsfysiologie te volgen

Onder het mom van ‘samen staan we sterk’, hebben we een Jubileumactie voor werving van nieuwe leden.

Klik hier voor de Handleiding Registreren en of inloggen in het NHV ledenadministratie systeem ONLINE.

Het jaar 2019, voor de NHV een bijzonder jaar, want de beroepsvereniging voor hartfunctielaboranten bestaat “35 jaar”.

Beste leden,

Op zaterdag 16 maart 2019, tijdens het NHV congres te Amersfoort, wordt het
                          “NHV lid van het jaar 2019” bekend gemaakt.

Welk  NHV lid verdient volgens jou deze titel?

Met trots presenteert het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen het programma voor het 6e Utrecht Sessions’ over aangeboren hartafwijkingen, van 31 januari – 2 februari 2019, met als onderwerp Tetralogie van Fallot.

Al in het jaar 1888 beschreef de Fransman Étienne-Louis Arthur Fallot (1850-1911) de combinatie van aangeboren afwijkingen bij “de blauwe baby”, die we sindsdien kennen als Tetralogie van Fallot. Ondanks een goede levensverwachting voor kinderen die in de huidige tijd worden geboren, blijkt dat het behandelen van kinderen en volwassenen met een Fallot nog altijd een bijzondere uitdaging  kan zijn.

De NHV heeft  onlangs een brandbrief ontvangen over klachten bewegingsapparaat Echografisten, die werkzaam  zijn op verschillende afdelingen zoals radiologie, urologie, cardiologie, vaatdiagnostiek en verloskunde-gynaecologie.

Hoe wordt informatie bewaard en veiliggesteld?
De NHV ziet het als zijn plicht om uw persoonsgegevens te beschermen. We gebruiken verschillende beveiligingstechnologieën en -procedures om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, onbevoegd gebruik of onbevoegde openbaarmaking. We bewaren de persoonsgegevens die u verstrekt in een beveiligde omgeving, waarvoor verwerkingsovereenkomsten voor zijn opgesteld.

Een nieuw kabinet brengt, zoals gewoonlijk ook weer nieuwe wetten met zich mee. De komende tijd zal ik een aantal van die nieuwe regelingen aan de orde laten komen maar: let wel het gaat hier (nog) niet on nieuwe wetten maar slechts om plannen