Als je in de periode vanaf nu tot en met 31-12-2021, een nieuw lid aanmeldt, dan ontvang jij zals zowel het nieuwe lid. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam en de naam van degene die je lid maakt.

Ook je collega die lid wordt ontvangt in dat geval de jubileum cadeaubon en een leuke attentie bij het afsluiten van een NHV-lidmaatschap. Aanmelden voor een NHV-lidmaatschap kan via de website www.hartfunctievereniging.nl Een NHV-lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee:

  • De NHV welke is aangesloten bij de vakbond NU’91 en daarmee indirect partner bij Cao-onderhandelingen.
  • Combilidmaatschap voor NHV leden, bij vakbond NU'91 geldt een speciaal voordelig tarief.
  • De NHV blijft ook in 2021 volop in beweging, er lopen veel projecten.
  • De NHV is nauw betrokken bij het schrijven van het nieuwe beroepscompetentieprofiel met de verschillende specialisatie uitstromen.
  • De NHV visiteert hartfunctieafdelingen samen met de commissie kwaliteit van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC).
  • De NHV is adviserend bij herschrijven van richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) de Standaard Operatie Procedures (SOP); zoals SOP Echo, SOP Inspanningsonderzoek en SOP Holter.
  • De nieuwe ontwikkelingen van het onderbrengen van de hartfunctieopleiding bij het College Zorg Opleidingen (CZO). De NHV is hierbij nauw betrokken, en wij houden jullie hiervan op de hoogte.

De beroepsprofielen zijn beschikbaar voor Hartfunctie laboranten en anderen.

NIEK GROOT, heeft tijdens het jubileumcongres de: “Harriette Verwey Award” in ontvangst genomen.

Via LOI Hogeschool is het mogelijk het verkorte programma Ergometrie en inspanningsfysiologie te volgen

Klik hier voor de Handleiding Registreren en of inloggen in het NHV ledenadministratie systeem ONLINE.

Het jaar 2019, voor de NHV een bijzonder jaar, want de beroepsvereniging voor hartfunctielaboranten bestaat “35 jaar”.

Beste leden,

Op zaterdag 16 maart 2019, tijdens het NHV congres te Amersfoort, wordt het
                          “NHV lid van het jaar 2019” bekend gemaakt.

Welk  NHV lid verdient volgens jou deze titel?

Met trots presenteert het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen het programma voor het 6e Utrecht Sessions’ over aangeboren hartafwijkingen, van 31 januari – 2 februari 2019, met als onderwerp Tetralogie van Fallot.

Al in het jaar 1888 beschreef de Fransman Étienne-Louis Arthur Fallot (1850-1911) de combinatie van aangeboren afwijkingen bij “de blauwe baby”, die we sindsdien kennen als Tetralogie van Fallot. Ondanks een goede levensverwachting voor kinderen die in de huidige tijd worden geboren, blijkt dat het behandelen van kinderen en volwassenen met een Fallot nog altijd een bijzondere uitdaging  kan zijn.

De NHV heeft  onlangs een brandbrief ontvangen over klachten bewegingsapparaat Echografisten, die werkzaam  zijn op verschillende afdelingen zoals radiologie, urologie, cardiologie, vaatdiagnostiek en verloskunde-gynaecologie.

Hoe wordt informatie bewaard en veiliggesteld?
De NHV ziet het als zijn plicht om uw persoonsgegevens te beschermen. We gebruiken verschillende beveiligingstechnologieën en -procedures om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, onbevoegd gebruik of onbevoegde openbaarmaking. We bewaren de persoonsgegevens die u verstrekt in een beveiligde omgeving, waarvoor verwerkingsovereenkomsten voor zijn opgesteld.